Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý den, děkuji všem za komentáře k článku. Moc ráda slyším, že to, o čem v článku píšu, není běžné ani normální. Každý článek, od kohokoli, na jakékoli téma, se někoho týká a někoho ne. Nesnažila jsem se nikomu vsugerovat, že je to normální - ale v mojí praxi to celkem častá věc je. Že někteří nejdou vůbec, anebo nejdou naplno do vztahu z důvodu nějakého vnitřního strachu. JInak rozhodně souhlasím, jak píše Vandy Vávrová, že to není každý! Monika T.

0 0
možnosti

Ten titulek myslíte vážně? No, pokud je Vaše fotka autentická, tak se ani nedivím. Rozdávat ve Vašem věku moudra zrovna v této vysoce individuální oblasti života, je přinejmenším odvážné.

0 0
možnosti
Foto

No, paušalizujete. Ne každý se ve vztahu bojí toho, že o něm patrner ví všechno. Tedy skoro všechno. Ne každý se na začátku vztahu chová jinak, než jaký je. Ne každý vnímá intimitu jako příležitost ke konfliktům.

A rozhodně ne každý se bojí lásky víc než smrti.

Ano, stává se to, ale vy píšete, jako by to byla běžná věc. Není.

1 0
možnosti
Foto

Mezilidské vztahy jsou jedna velká záhada. Láska přináší život i zabíjí, dává pocit smysluplnosti života a zároveň dokáže vzbudit pocit totální marnosti konání. Netuším proč a ani nevím, jestli se s tím dá něco dělat. Lásce se asi nedá naučit, nebo snad ano?:-):-)

0 0
možnosti
Foto

Autorce by bylo možné na vlastní obranu pro její vcelku klidný život doporučit, aby si pořídila pás cudnosti, řádně jej zamkla - a klíč hodila do kanálu....:-P

0 0
možnosti

Víte, co je na "koučích" vašeho typu njehorší? Že pojmenuteje nějakou patologickou odchylku od normálního chování - v tomto případě věta v úvodu článku - a pak se snaží vsugerovat, že je to běžné a normální... Jenže intimita blízkého vztahu u normálního jedince nic takového nevyvolává

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS